Gastenboek

 • 10-08-2017 - Gisteren samen met vrienden van de proeverij genoten. Heerlijk in...  lees meer
 • 08-04-2017 - Expand the largest, most comprehensive, human-reviewed directory of the web lees meer
 • 27-03-2017 - Op zaterdag 11 maart met het gezin langs geweest voor...  lees meer
Plaats een bericht

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Ingrid
  Gisteren samen met vrienden van de proeverij genoten. Heerlijk in de leuke tuin gezeten en van de diverse likeurtjes kunnen genieten. Ook het brood en de tapenade waren heerlijk. De uitleg die werd gedaan was erg leuk en leerzaam.
  Een echte aanrader.
 • Geplaatst door Love the website-- extremely individual friendly and great deals to see!
  Expand the largest, most comprehensive, human-reviewed directory of the web
 • Geplaatst door Van Hinte
  Op zaterdag 11 maart met het gezin langs geweest voor een proeverij. Het was een zeer leuke ervaring. Verschillende likeuren en jenevers geproefd. De informatie die gegeven werd en de lekkernijen waren super. Geen likeuren meegenomen maar deze hebben we online besteld. Heerlijk
 • Geplaatst door Joost
  Mensen, afgelopen zaterdag in Den Haag de jonge borrel geproefd tijdens een avond stappen. Heerlijk! Ben zeer benieuwd naar de roggejenever. Ik ga op zoek.
  Is dat in het midden van het land te krijgen??
 • Geplaatst door Frans
  Het is altijd heerlijk genieten van mijn favoriete Oude van Vijf of de Korenwijn van 5 jaar oud (ietsje milder van smaak. Christa kwam ook thuis met een limoenlikuur. Die moet je niet in de vriezer leggen maar in de koelkast. Vanavond een glaasje ingeschonken. Heerlijk genieten tijdens het kijken naar het Prinsengrachtconcert 2016 op tv. Van Kleef, een instituut in Den Haag, fijn dat ze bestaan. Nog wel even het glaasje geheven op Louis, hopelijk kijkt hij van boven naar ons beneden, dat wij genieten van de mooie brouwsels die hij en Fleur creërden en waarvan wij hopelijk nog lang mogen blijven genieten dankzij Fleur en haar team!
 • Geplaatst door Marga Moeliker
  Gisteren proeverij gedaan, die mijn m'n had gekregen. Wij werden hartelijk ontvangen en waren aangenaam verrast. De dames en heer waren bijzonder vriendelijk en Fleur is een hele goede en gezellige gastvrouw. Alles mocht geproefd en de hapjes waarden heerlijk. Wij zullen dit zeker aanbevelen, bij een ieder die het horen wil. Chapeau.
 • Geplaatst door Marga Moeliker
  Gisteren proeverij gedaan, die mijn m'n had gekregen. Wij werden hartelijk ontvangen en waren aangenaam verrast. De dames en heer waren bijzonder vriendelijk en Fleur is een hele goede en gezellige gastvrouw. Alles mocht geproefd en de hapjes waarden heerlijk. Wij zullen dit zeker aanbevelen, bij een ieder die het horen wil. Chapeau.
 • Geplaatst door Maud
  Op weg naar huis even de winkel bewonderen, zo dachten wij. Maar het werd een hartelijk en gastvrij bezoekje aan winkel, museum en tuin. Het ziet er allemaal heel sfeervol uit!. Veel werd ons verteld en we hebben ook veel kunnen proeven. Heerlijk Voldaan met 2 heerlijke kruikjes edelvocht (oude jenever en fles limoen likeur) voor het goede leven , gingen we huiswaarts. Mooi dat jullie op die plek kunnen bestaan.
 • Geplaatst door Maud
  Op weg naar huis even de winkel bewonderen, zo dachten wij. Maar het werd een hartelijk en gastvrij bezoekje aan winkel, museum en tuin. Het ziet er allemaal heel sfeervol uit!. Veel werd ons verteld en we hebben ook veel kunnen proeven. Heerlijk Voldaan met 2 heerlijke kruikjes edelvocht voor het goede leven , gingen we huiswaarts. Mooi dat jullie op die plek kunnen bestaan.
 • Geplaatst door rufini nicole
  Weekendje den Haag gedaan en heb bij mijn bezoek de distellerie ontdekt. Heerlijk en fijne ontvangst goede proeverij en Fleur is een goede gastvrouw. Groetjes uit België
 • Geplaatst door grant maclachlan
  ik ben sinds jaren groot fan van de ''oude van 5'' jenever. Mijn stamkroeg - de Mallemeid in Den Haag heeft deze altijd op vooraad (behalve in 2013 toen alles opeens op was!) Deze is echt iets heel speciaals! Moet wel een keer langs gaan en zelfs een paar flessen mee nemen!
 • Geplaatst door Dick van Geest
  Fleur, Ik wil onderhand weer eens wat lekkers bij jullie bestellen en lees in het gastenboek over het overlijden van Louis. Tot nog toe heb ik jullie slechts éénmaal persoonlijk in het museum mogen ontmoeten, maar herinner mij al te goed de betrokken sfeer die van jullie uitging. In deze donkere dagen ook van mijn kant een welgemeende condoleance.
  Dick van Geest, Oudenbosch.
 • Geplaatst door Pieter Harcksen
  Onlangs dronk ik jullie Korenwijn in café Locus Publicus op de Brabantse Turfmarkt in Delft. Een smakelijke verrassing. Ik drink meestal jenever van Zuidam, maar ik ben zeer verrast door de smaak en kwaliteit van jullie Korenwijn. Compliment.
 • Geplaatst door Kees Verhaar
  Dag beste Fleur,

  grote schrik vanochtend bij het opslaan van de Volkskrant en het lezen van het bericht dat Louis is overleden. Alle keren dat ik bij jullie kom, werd ik getroffen door zijn en jullie hartelijkheid. Ik wens je heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

  Hartelijke groet,
  Kees Verhaar
 • Geplaatst door W.J. Rensen
  Lieve Fleur,
  met ontsteltenis hebben Wies en ik kennis genomen van het overlijden van Lowie. we hebben dankbare herinneringen aan hem sinds 2006.
  We wensen je veel sterkte in deze en komende tijd.
  We komen gauw weer langs.
  Met hartelijke groet, Wim
 • Geplaatst door Jongens van de buurt
  Beste Fleur langs deze weg willen wij jou en je medewerkers veel sterkte toewensen met het verlies van het opnieuw leven inblazen van van Kleef en vriend en goeie buur En jou echtgenoot LOWIE hoe jullie het gedaan hebben ik weet het niet maar maar door jullie staat het oude centrum weer op de kaart We zullen LOWIE. Als mens en zijn humor zeker missen Hopellijk Ga Je Met Alles Door Gr.
 • Geplaatst door maria entrop
  Beste lezer,
  Graag zou ik 2 flessen gemberlikeur reserveren. Onlangs was ik in de winkel en ben uitgeweken naar een andere likeur dan de gember- die mijn voorkeur en die van gasten heeft. Toen hoorde ik dat het nog enige tijd duurt voor de gemberlikeur weer in het schap staat.
  Vandaar mijn vraag of ik kan reserveren en de flessen dan bv 16 september kan komen afhalen.
  Met vriendelijke groet,
  Maria Entrop
 • Geplaatst door Chloé
  Beste Fleur,
  Van menig mensen hoor ik hoe leuk het is om bij jullie te komen 'proeven'. Graag zou ik hier een bedrijfsuitje aan willen wijden.
  Is het mogelijk om op 1 oktober rond 18.30 uur een proeverij te verzorgen voor rond de 35 man?
  Zo ja, wat zijn de mogelijkheden m.b.t. hapjes/eten?
  Ik ben benieuwd!
  Hartelijke groeten,
  Chloé
 • Geplaatst door Antoinette Goes
  GEWELDIGE middag gehad op 15 juli!
  Wat een gezellige vakvrouw die Fleur! Genoten van de proeverij! We komen bij gelegenheid heel snel weer!
 • Geplaatst door Lenie van Gelderen
  Lieve Gastvrouw en andere medewerkers.

  Gisteren op 17-06-2015 een proeverij gehad in jullie prachtige tuin met de K.B.O. uit zevenbergschenhoek.
  Het was super gezellig en heel lekker om div. likeuren te kunnen proeven.
  We hebben genoten met onze ploeg, heel erg bedankt, en ook hoe het verhaal v.d. likeuren en div. werd heel leuk, en de dames die ons gehaald en terug gebracht hebben naar de bus, bedankt allemaal.

  Lenie v. Gelderen.
 • Geplaatst door L.LEERTOUWER
  Lieve gastvrouw Fleur. De proeverij van vandaag was weer een hoogtepunt in het jaar voor de Heeren Bokma (What's in a name). Mijn vrouw, heel kieskeurig als het om alcohol gaat, proefde de bosvruchtenlikeur en riep na het eerste voorzichtige slokje spontaan: " Zo iets lekkers heb ik nog nooit gedronken!"
 • Geplaatst door Benjamin
  Het proeven was lekker gisteren nu nagenieten van de speculaas likeur

  mvg ROC mensoalting college
 • Geplaatst door Bettina
  Hallo, wanneer is de salmiak likeur weer te bestellen? Mvg Bettina
 • Geplaatst door Bart VanRees
  Kunnen jullie naar het buitenland verschepen? Ik woon al jaren in de VS en het is onmogelijk om hier een goeie genever te krijgen. Vorig jaar heb ik de winkel bezocht en alles wat ik proefde was even heerlijk. Mijn vooraad is nu op.
 • Geplaatst door c.buskens
  Ik wil weten of het mogelijk is dat U op 1 mei 2015 om 5 uur namiddag voor 12 personen en proeverij kan verzorgen.VR..Groet c.buskens
 • Geplaatst door Silver Fox
  Lieve Fleur,
  Dank voor de enthousiaste en deskundige manier waarop je acht oude vossen hebt ingewijd in de geheimen van jouw ambacht. Zo wordt de kennis van de dranklust van generatiie op generatie overgebracht ! We waren onder de indruk van stijl en sfeer van jullie jenevermuseum.
  Hartelijke goeten, Silver FOX
 • Geplaatst door vleuten
  Vandaag hebben wij met een bedrijfsuitje deelgenomen van deze zeer leuke en mooie parel van Den Haag. Wat een verassing en wat een passie. Zelf heb ik mijn dukaten ingezet op de 'oude van drie' 3jaar oud. Prachtige zachte whisky gelijkende op french oak gelagerde sublieme jenever; voor onderweg aangeschaft ;-). Een aanrader voor elk bedrijfs uitje maar zeker ook voor de whisky/genever/likeur liefhebber. TOP!
 • Geplaatst door Brandweer PV 't Verdeelstuk
  Zaterdag 6 September zijn we met ca.60 Leden bij van Kleef geweest als onderdeel van het jaarlijkse uitje. Wat hebben we met zijn allen genoten van ons verblijf. Heerlijke likeuren, jenevers en drankjes om te proberen als ook de hapjes die erbij kwamen. Vrijwel niemand verliet de zaak zonder een collectie van 1,2 of 3 flessen voor thuis. Met name Salmiak en Crème Caramel vielen in de smaak en er wordt al gesproken over bijbestellen. Al met al, bedankt namens ons allen en jullie zien ons zeker nog eens terug.
 • Geplaatst door Marten Mulder
  Prettig vooruitzicht, even een lekker hapje eten in het Haagse eetcafé De Parodie. Leuk! Maar de vreugde werd pas echt compleet toen bleek, dat de eigenaar Ban Kleefs Oude Vijf in huis had. Genieten!!!!! Daarna nog een fantastische maaltijd. Genieten!!!!!
 • Geplaatst door
  We hebben gisteren Top proeverij gehad van heerlijke jenevers en likeuren. Het arrangement met de heerlijke makreel en goede kwaliteit rauwe ham, mortadella (zelfs de pindamix was vers/goed)
  Het vrolijke spontane en kundige team maakte er voor ons allen een echt...'ZEGT HET VOORT'...momentje van! ......Goed zo kan ie wel weer...BEDANKT.
 • Geplaatst door 40 collega's uit Schiedam
  We hebben gisteren Top proeverij gehad van heerlijke jenevers en likeuren. Het arrangement met de heerlijke makreel en goede kwaliteit rauwe ham, mortadella (zelfs de pindamix was vers/goed)
  Het vrolijke spontane en kundige team maakte er voor ons allen een echt...'ZEGT HET VOORT'...momentje van! ......Goed zo kan ie wel weer...BEDANKT.
 • Geplaatst door Dick van Geest
  29 april 2014: een ware duik in de van Kleef historie met de nodige zeer smakelijke, geestrijke puntjes. Ook doen!
 • Geplaatst door Wim de Bruijn
  Wij liepen toevallig op Koningsdag bij van Kleef binnen. Wat een authentieke stijl en een passie voor het vak! Overigens een heerlijke makreel gegeten in de tuin met uiteraard een korenwijn!
 • Geplaatst door Jochem Porte
  Tijdens uw ontvangst (die overigens zeer hartelijk was en rijkelijk ondersteund door allerlei likeurtjes) gesproken over de Spaanse vertaling van de jeneverbes:
  baya de enebro (bes van de jeneverstruik)
 • Geplaatst door Klaas Borneman
  Wij hebben pas het genoegen gehad uw slijterij c.q. museum te bezoeken en hebben bij u een heerlijke fles kruidenbitter gekocht, alleen is deze kruidenbitter verdampt en nu willen wij graag een nieuwe fles kopen, is deze in de buurt van Hardenberg te koop? ?